Crush |
Admin.



Bonjour! I'm the big boss here. So please be nice :)

Nice To Know You >< Follow keyhh


Diary About Links Tutos


Chat Here.


Arigatou.

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Ainabillah Shafie
Header: Mrs.HunHan
Others:




My Wishlist in this year :D


Assalamualaikum W.B.T !
Woi Ain niee . okay sekarang dah masuk tahun 2013 right ? mesti korang ade impian and azam korang masing masing . bagi Ain tahun 2012 ialah tahun yang paling memeritkann . yelahh bayangkan dalam tahun tuh 3 kali ain buat plasticsurgery , mane tak perit woo . pastuh dapat keputusan PMR pulak yang takberapa nak Okayyy . So , tahun nih Ain nak buat senarai Wishlist Yang nak sangat ain tunaikan . see thiss :

(1) Ain nak tunaikan kewajipan yang Allah beri kat Ain sebaik mungkin . Inshaallah .
(2) Ain nak happykan parents ain sebab mereka dah banyak korbankan masa mereka tuk jage ain dekat hospitall .
(3) Ain janji ain tak malas lagi kat rumahh . Ain nak jage FARREL nan ECHA betul betul . Ain taknak mama marahh :') *before this ain memang malas at umahh ( jujur keyhh ) *
(4) Ain nak belajar rajin rajin . Ain taknakk pisang berbuah sebanyak dua kali . cukuplah PMR ain dapat teruk . Start besok ain nak fokus belajar . main main jugak tapi belaja number onee keyhh. dak SEMESTA tegur ain kalau ain malas belajar keyhh .
(5) Ain taknak gaduh gaduh lagi dekat sekolah . taknak salah pham dengan kengkawan . kalau ade yang nak gaduh pun . ain taknak balas , diam jeaa . biarlah org cakap ain pengecut ke ape ke . yang penting ain taknak cari masalah .
(6) Ain nak Lupakan semua tentang CRUSH ain . Ain tahu yang Ain dah banyak bazirkan masa ain tahun lepas bab pikir pasal diaa . Hope kita tak satu kelass lah yeaa . aku taknak lah berharap agi . buang masa kot .. BYE monyetsesat . memang susa kot nak lupakan dia tapi ain cubaa .
(7) Ain taknak keluar masuk hospital lagi cm tahun lepass . sakit tau asek masuk jarum jeaa .
(8) Ain taknak langgar peraturan sekolahh . haha , 
(9) Ain nak jadik budak yan selalu berfikiran Postive and takk putus asa ...

keyhh itu wishlist ainn . korang pulak ? korang doakan ain tau . hope sangat benda ni tercapai .. Wish Me Luck okayyy .. sayang korangg . bye :')