Crush |
Admin.



Bonjour! I'm the big boss here. So please be nice :)

Nice To Know You >< Follow keyhh


Diary About Links Tutos


Chat Here.


Arigatou.

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Ainabillah Shafie
Header: Mrs.HunHan
Others:




Hidup mesti Diteruskann .


Assalamualaikum ... 
Hai hai . okay malas nak berbasa basi lagi . teruskan dengan topic kita pade hari ini .Blog takde limit kan macam Twitter  . So boleyhlaa tuliss pnjang-II . Sampai bila lahh aku nak tunggu dia . Penat lah weh . Mcam tunggu Aoron Aziz datang uma dah . haha ! Last kita rapat masetuh time bile ntah akuh un da lupa * nampak sangat dah lame * Okay dengan ini akuh nak cakap yang aku try untuk lupakan kau and taknak tunggu kau and taknak cakap pasal kau and taknak amek tau tentang kau . Semua pasal kau aku nak buang jauh jauh dekat Sungai Amazon maybe :D mcam omputih ckap : Stop Wating Your Time On People Who Don't Love You . ade paham . haha kadang kadang kita kena terima hakikat yang benda dulu takkan berulang lagi . Past  is Past *cewahh ayat* mulakan hidup baru yang pasti akan lebih baik maybe ? hee :) keep smiling walaupun hati sedih tengok kau happy nan org lain . Maybe kita takde jodoh . aku harap aku boleh lupakan apa yg telah berlaku beberapa tahum yang lalu .. Sometimes GOODBYE is only way ! sebelum tuh aku nak kau tau yang aku still nk berkawan nan kau . jgn jadikan aku musuh kau please . kita dah kawan lebih 4 tahun kan ? takkan nak biar cenggitu jea kannnnn . 

I Don't Know If You Know This , But You're Are The First Person That I Truly Liked ! Kenangan emang susa tok dilupakan.
MonyetSesat is past .BYE BYE :'( I love you for a thousand year !!!