Crush |
Admin.



Bonjour! I'm the big boss here. So please be nice :)

Nice To Know You >< Follow keyhh


Diary About Links Tutos


Chat Here.


Arigatou.

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Ainabillah Shafie
Header: Mrs.HunHan
Others:




Saya Di TAG


assalamualaikumm . 
yuhuu , Ain here .. Dalam Tak Membebel keyh at sini .. Huarghh , rindu k rindu .. Nak tau nape dah lame tak muncul at sini SEBAB lappy den rosakk .. ='( oke straight the point . Tujuan Ain post ni sebab saya di tag olehh budak cumill > fara sayang < aku pun tatau cmne leh di tag nihh . sebenanya tatau pasai apa nihh belasah je eaa . 

sesiapa yg di tag nihh kena buat semua benda yang kat bawah nih dulu sebelum jawab soklann ..
- setiap orang kena senaraikan 11 benda tentang diri sendiri ..

11 fakta tentang AIN
- seorang yang gile-II ,
- seorang yang suka tengok kartun sebab terikut-II my Adiks .
- suka buat orang ketawe dengan loyar buruk yang berapa nak lawak :)
- seorang yang peramahh like berkawan
- benci dengan lipass , euuwww
- seorang yang biase buat pembedahan :)
- suka merayau-II tengok blog orang
- amat mementingkan nilai persahabatan . cewahhh
- suka subjek BAHASA ARAB
- kuat makan tapi tetap kuruss .
- malas masak . hahaha :)

Fara's Question
1- What is your full name ?
2- How old are you ?
3- Which artist you adore most ?
4- Do you love watching TV ?
5- What is your memorable moment in your life ?
6- Do your friendly ?
7- Are you loyal to your crush ?
8- Do you have ASTRO in your home ?
9- Why do you love blogwalking ?
10-  Do you have a good voice ?
11- When is your birthday ?

My Answers
1- Nur Ain binti Hairulhaizuren ^^
2- 15 years oldd . saye ,maseh muda .. :p
3- don't know lahh . main tibai je sumee .
4- yes , but when i watching TV , my naughty siblings always disturb me .
5- Hang Out with My Friends
6- Ofcourse , sape-II jea akan Ain tegur .
7- haha , sometime takk .. penat lorh menunggu CRUSH kite tuhh . Bosan ~~
8- absolutely right /
9- sebab Ain suka bace post dyeorang yang best tahap gile kentang :)
10- i don't know . macam misha omar tuhh siket lahh ade :P
11- 26hb December 97 .. why ? nak bagi HADIAH eaa . nanti IM mintak alamat ruma ea .. :P

KEJA SAYA DAHH SIAP . ade mase gwa update agii ... KBYE .