Crush |
Admin.



Bonjour! I'm the big boss here. So please be nice :)

Nice To Know You >< Follow keyhh


Diary About Links Tutos


Chat Here.


Arigatou.

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Ainabillah Shafie
Header: Mrs.HunHan
Others:




kawan tetap kawan =D



Assalamualaikumm . 

Update lagi ... Hahaha , Takpelahh Asal Kan Aku Happy .. Akuh Nak Wat Budak Yang Ade At Keliling Akuh Happy Bile dengan Akuh . Akuh tanak wat dorang Sedihh . Aku akan Selalu Happykan Hati korang walaupun aku Tak Happy . Tapi kenapa bile aku dah wat korang happy korang maseh cite-II belakang pasal akuhh , Kenapa wehh ? Aku sayang gile at Korang .. Betul lah orang cakap , Jgn Cepat sayang kat orang Bb takut kite akan menyesal nanti . Tapi aku tak menyesal dapat kwan nan korang . seteruk-II mane pon korng , korang tetap kawan akuuh . Aku ikhlas kok kawan nan korang . Tape lah , korang nak wat ape kat akuh wat lahh . janji jgn tinggalkan aku eaahh . tau tau tau * wink eyes . bile kite dah berkawan , kite tetap akan kawan sampai bile-II =D INGAT Friendship bukan Friendshit keyhhh.

aku seronok dapat kenal nan korang . BB korang ade mcm-II gelagat , hee :p And yang penting aku suka gile kacau korang ., sooryy , siape yg selalu kenaa . Oke lahh . Sudah cukup cukup sudah , cukup sampai di sini saje bla bla and bla * nyanyi kjap ! hahaha , thanks for lending me your eyes today > ha korang jgn ketawekan akuh ea <  , thanks sebab bace Ain nye post nihh , dalah merepek merepek agi ,. haha untuk pengetahuan korang , Ain memang suka bebel dan bebel Ain selalu yg merepek .. tak suka ?? kesahh ?? My Life My Style keyh . taksuke gk ? gi jauh-II sanee . hahaha

Kbyee Kawansss .