Crush |
Admin.



Bonjour! I'm the big boss here. So please be nice :)

Nice To Know You >< Follow keyhh


Diary About Links Tutos


Chat Here.


Arigatou.

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Ainabillah Shafie
Header: Mrs.HunHan
Others:




Susah Bila Hati Dah Sayang !!!


Assalamualaikumm ..

Post nihh sebenarnya nak ditujukan kepada My Senget Bestiee , NurHanani Sbain .Sile Bace Baek-II yea makcikkk . Dalam hidup ni penuh dengan sesuatu yang kita sendiri tak boleh nak jangka apa yang akan berlaku kann ?? Kita tak akan boleh jangka dengan siapa Kita akan jumpa esok hari .. Walaupun , kita tak  boleh jangka adakah kita still akan berjumpa dengan orang yang sama dan akan mencintai dengan orang yang sama . so , ape yg kite kena buat ialah HargaiLah Orang Yang Ade Disekeliling Kitaa yoo . 

Oke Back to the real topicc , susah kan bila kita dah mula sayang dekat seseorang tu dan tiba-II kita kena Buang Perasaan Syang tuhh dari diri kitaa . It's Really Difficult Okayy . haha . contoh eahh , kita dah suka orang tuhh lamee , tapi kite takut nak gtau dea yg kite suka deaa .. aleh-II kite dapat tau dea dahh kapel nan orang laen .. Mesty Saket Kan atyy ?? So Aku sarankann Korang Ngaku lahh Kalau dah suka tuhh bb Takut nnti korang Yang FRUSTT . yeaaahhh  ..